HusCompagniet får ny vicedirektør

Ny vicedirektør i HusCompagniet har flere ledende stillinger hos blandt andet Carl Hansen & Søn, Danfoss, Tempur og Assa Abloy på sit cv.

HusCompagniet oplyser i en pressemeddelelse, at Lars Hansen er ansat som ny Group Chief Operating Officer (COO) – eller på mere mundret dansk; vicedirektør.

Han kommer fra flere ledende stillinger hos blandt andet Carl Hansen & Søn, Danfoss, Tempur og Assa Abloy, og med sig har han solid erfaring fra bæredygtig fabriksproduktion, skriver HusCompagniet. Lars Hansen skal være med til at understøtte virksomhedens strategiske indsats indenfor blandt andet bæredygtighed og digitalisering. HusCompagniets har et mål om at gøre højteknologisk fabriksproduktion til en kernedel af forretningen.

– Med sin stærke erfaring og solide resultater kommer Lars med en viden, som går helt i tråd med den rejse, vi i HusCompagniet er på, og den strategi, vi har lagt. Jeg er ikke i tvivl om, at Lars er den rigtige til at styrke udviklingen af HusCompagniet og bidrage til, at vi kan indfri de store ambitioner, vi har på blandt andet B2B-markedet. Jeg glæder mig meget til at få Lars med om bord og styrke ledelsen med en ny kapacitet, siger Martin Ravn-Nielsen, administrerende direktør i HusCompagniet, i meddelelsen.

Lars Hansen kommer senest fra en stilling som vicedirektør i Carl Hansen & Søn, hvor han gennem de seneste fem år har haft ansvaret for markante produktionsudvidelser på møbelfabrikantens fabrik i Gelsted på Fyn.

Hos HusCompagniet får han en vigtig opgave i at arbejde med at styrke virksomhedens vare- og materialestrømme og skabe synergier mellem den svenske fabriksproduktion, VårgårdaHus og HusCompagniets nye fabrik i Esbjerg.

HusCompagniet opkøbte i april en af de mest automatiserede fabrikker i Norden til fremstilling af præfabrikerede træelementer til huse. Fabrikken skal styrke HusCompagniets voksende position på B2B-markedet for rækkehuse til professionelle investorer og bliver samtidig en vigtig del af selskabets udvikling inden for bæredygtighed.

– Den nye fabrik kommer til at spille en væsentlig rolle i, at vi i HusCompagniet kan gå i spidsen for at drive den grønne omstilling. Der er et stort potentiale, der skal indfries, og med Lars’ kompetencer og know-how er jeg overbevist om, at vi kan vi eksekvere på vores strategi og fortsætte den værdiskabelse, vi er i gang med, siger Martin Ravn-Nielsen.

Det er en opgave, som Lars Hansen ser meget frem til.

– Der står mange muligheder foran os, og jeg er stolt af at kunne være en del af den fremtidige udvikling i selskab med alle de dygtige medarbejdere, siger han.

Søren Haugaard fortsætter uændret som ansvarlig for HusCompagniets danske detached-segment, mens Lars Hansen starter som vicedirektør i HusCompagniet den 10. august 2022.