Hybel åbner tre nye udstillingshuse på Troldhøj Allé i Varde. Foto: PR.
Hybel åbner tre nye udstillingshuse på Troldhøj Allé i Varde. Foto: PR.

Hybel har eksisteret siden 2016, og typehusfirmaet har allerede bygget over 2.500 huse i hele landet. Med åbningen af tre forskellige udstillingshuse, og et mere på vej, markerer firmaet deres nyeste investering i Esbjerg-Varde området, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vi vil gerne være tæt på kunderne, så derfor satser vi nu for alvor på området med en udstillingsby. Med nye udstykninger på vej både i Esbjerg og Varde er det helt oplagt, at vi selvfølgelig skal være til stede, så nybyggere nemt kan komme forbi og se hvad vi dur til, udtaler salgschef Kristian Thomsen.

Hybel har haft flere byggeprojekter i både Varde, Bramming, Tjæreborg og Esbjerg, så de kender egentlig godt området.

– Vores ambition er at holde åbent hver søndag og en fast ugentlig dag, så alle interesserede kan komme og se de mange forskellige løsninger, vi kan lave, men vi åbner også gerne efter aftale. I et af husene er der også et showroom med et stort udvalg af de materialer vi tilbyder, når vi skræddersyr huse til kunderne, udtaler Kristian Thomsen.

Udstillingsbyens tre huse har alle forskellige størrelser, materialer og indretninger og er bygget i forskellige prisklasser.

– Dem, vi bygger mest for, er børnefamilierne som har brug for masser plads og for de par, som enten gerne vil have noget mindre og vedligeholdelsesfrit eller som endelig har taget springet til at bygge deres drømmehus. Men mulighederne er mange. Selvom vi bliver kaldt for et typehusfirma har vi nemlig aldrig bygget to huse der er ens, fordi vi hver gang skræddersyr alle planløsninger fra bunden sammen med kunden, udtaler Kristian Thomsen.

Hybels byggerådgivere står klar til at tage imod alle besøgende på Troldhøj Allé 1, 3 og 27 i Varde på søndag klokken 13-16.