Projektchef Jan Frydenlund, Roust Element. Foto: PR.
Projektchef Jan Frydenlund, Roust Element. Foto: PR.

Elementproducenten Roust Element, der har base i det sydvestjyske Årre, har oprettet en ny stilling som projektchef. Rollen skal udfyldes af den 54-årige Jan Frydenlund, der allerede er tiltrådt.

Han skal stå i spidsen for videreudvikling og ledelse af virksomhedens kommende byggeprojekter, som i fremtiden vil favne endnu bredere, oplyses det i en pressemeddelelse.

– Hos Roust Element har vi ambitioner om at kunne byde ind på endnu flere byggeprojekter end hidtil. For at kunne gøre det har vi de seneste år været i gang med en større omorganisering og udvidelse af produktionen. I den forbindelse har vi oprettet en ny stilling som projektchef, udtaler Mikkel N. Steffensen, der er administrerende direktør i Roust Element.

Med sig bringer Jan Frydenlund mere end 27 års erfaring med både medarbejder- og projektledelse, planlægning og salg.

Læs også: Skole i Varde rives ned og genbruges

Han er uddannet bygningskonstruktør og har blandt andet været partner og medejer af handelsvirksomheden Mogens Rasmussen A/S, været projektleder og salgsansvarlig hos Creo Arkitekter, ligesom han har været projektleder og bestyrelsesmedlem hos Spæncom. De seneste år har han været kontrakt- og projektchef hos Taasinge Elementer.

I rollen som projektchef skal Jan koordinere og lede Roust Elements projektteams, sikre en ensartet projektstyring og være sparringspartner for ledelsen.

– Jeg har glædet mig meget til at blive en del af både Roust Element og Nordic Wood Industries. Ambitionsniveauet i koncernen er tårnhøjt og potentialet for træbaserede elementbyggerier er betydeligt. Jeg har gennem mange år beskæftiget mig med elementbyggeri, og det er her, at jeg føler mig hjemme, så da Roust Element tilbød mig muligheden for at komme med på holdet, takkede jeg ja uden at tøve, siger Jan Frydenlund.