Ikano Bolig ansætter Anne Yde Eriksen som Digital Copywriter

Anne Yde Eriksen er ansat i en ny stilling som Digital Copywriter hos Ikano Bolig. Hun skal bidrage til virksomhedens digitale kommunikation.

Ikano Bolig har ansat Anne Yde Eriksen som Digital Copywriter. Hun har en kandidatgrad i kommunikation og kommer fra en stilling som tekstforfatter i Coop, skriver ejendomsudviklervirksomheden i en pressemeddelelse.

– Ikano Bolig har et stærkt koncept med at tænke boligudvikling i et større perspektiv og et helt særligt og sympatisk værdisæt med at inkorporere de sociale aspekter. Det glæder jeg mig til at være en del af, udtaler Anne Yde Eriksen.

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017. Virksomheden søger aktuelt byggegrunde inden for fingerplanen på Sjælland til byggeri af både lejligheder og rækkehuse. Virksomheden er blandt andet på vej med næsten 300 nye boliger på den gamle rådhusgrund i HøjeTaastrup.

– Vi er en travl virksomhed i høj fart og stor udvikling, og i Anne har vi fundet en passioneret og kompetent ny kollega, udtaler Magdalena Misiak, som er kommunikations- og marketingchef i Ikano Bolig.

Ikano Bolig bygger såkaldte kubiksmarte boliger, og missionen er at skabe boligområder med fokus på fællesskab.