Investorer køber tre ejendomme i Nordvestkvarteret til trecifret millionbeløb

Tre kontorejendomme på Hejrevej og Svanevej i Nordvestkvarteret i København er blevet solgt af Park Street til HLLG Ejendomme.

Tre kontorejendommene på Hejrevej 26-28, Hejrevej 30 og Svanevej 12 i det nordvestlige København blevet solgt til investorkonsortiet HLLG Ejendomme.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Colliers, som har formidlet handlen på vegne af det det børsnoterede selskab Park Street.

Park Street sælger ejendommene som en del af virksomhedens strategi om at afhænde kontor- og retailaktiver, der ikke indgår som en del af virksomhedens strategi, fremgår det.

– Vi er glade for at reducere vores kontoraktiver til fordel for yderligere investeringer i vores boligkoncept Pulse Living og for at identificere nye muligheder på tværs af Europa. Kontoraktiverne passer bedre til regionale investorer, og vi vil gerne rose Colliers for deres ihærdige indsats med at finde en yderst konkurrencedygtig løsning på trods af et udfordrende marked, udtaler udtaler Pradeep Pattem fra Park Street.

Læs også: Tysk hotelkæde rykker ind i Nordvestkvarteret

HLLG Ejendomme, som er ejet af fire private investorer, er i forvejen stærkt repræsenteret i Københavns Nordvestkvarter, og nu udvides porteføljen med de tre ejendomme med et samlet udlejningsareal på cirka 17.000 kvadratmeter.

– Vi er glade for, at det lykkedes at lave en aftale med Park Street A/S om købet af de tre ejendomme, som passer godt til vores øvrige aktiviteter. Vi tror meget på området, og vi ser frem til at komme i gang med at administrere ejendommene. Samtidig er vi fortsat på udkig efter nye tilføjelser til vores ejendomsportefølje, som vi er klar til at vækste over de kommende år, udtaler Rasmus Helmich fra HLLG Ejendomme.

HLLG Ejendomme blev rådgivet af advokatfirmaet Accura.

Ejendommene er koncentreret omkring krydset Hejrevej/Ørnevej i Fuglekvarteret i Københavns Nordvestkvarter.

De fleste af ejendommenes lejemål er fuldt udlejede, og HLLG Ejendomme overtager udlejningen af de aktuelt ledige lejemål.