IT-virksomheden Twoday flytter ind i Pakhus 47 i Nordhavn i København. Foto: By & Havn.
IT-virksomheden Twoday flytter ind i Pakhus 47 i Nordhavn i København. Foto: By & Havn.

I efteråret 2024 flytter IT-selskabet twoday deres aktiviteter til Pakhus 47 på Sundmolen i Nordhavn. Det skriver By & Havn i en pressemeddelelse.

Udviklingsselskabet er i gang med at omdanne fire pakhuse på Sundmolen til moderne og fleksible kontorejendomme.

I pakhus 47 lå kaffelageret tidligere, men fra efteråret 2024 kommer det nyrenoverede pakhus i stedet til at huse 600-800 medarbejdere fra Twoday.

Med 15.000 kvadratmeter har Twoday lejet næsten hele pakhuset, mens By & Havn har planer om at lave en åben stueetage, som i fremtiden vil være et forsamlingssted og kantine for både twodays medarbejdere, nabo pakhusene og beboerne i Nordhavn.

Ejendomsdirektør hos By & Havn, Henrik Steenstrup, glæder sig over den nye aftale, som i første omgang er 10-årig.

LÆS OGSÅ: FLERTAL FOR TO NYE METROSTATIONER I NORDHAVN

– Vi har mærket stor interesse for pakhusene på hele Sundmolen, både på grund af deres beliggenhed, men også på grund af den smukke renovering, de gennemgår. Jeg er sikker på, at Pakhus 47 – både som arbejdssted for Twodays medarbejdere og for Nordhavns beboere – bliver et fantastisk forsamlingssted for alle, udtaler han.

Twoday er et nordisk IT-selskab med fokus på leverancer af digital transformation i hele Norden. Virksomheden har i Danmark mere end 1.000 ansatte.

– Med placeringen i Nordhavn fastholder vi en god placering i København i en historisk ejendom, som bliver skræddersyet til vores behov. I Pakhus 47 har vi mulighed for at flytte vores enheder sammen og skabe et godt udgangspunkt for endnu mere synergi og samarbejde på tværs af twoday, udtaler landedirektør Lars Berthelsen fra Twoday.