Jacques Mattioli, økonomichef (Group CFO) hos Yavica. Foto: PR.
Jacques Mattioli, økonomichef (Group CFO) hos Yavica. Foto: PR.

Først var han økonomidirektør hos CGI og derefter i fire år Økonomichef (CFO) hos Experian, hvor han havde ansvaret for Norden samt Holland og Rusland. Efter i alt otte år i København bliver sydafrikanske Jacques Mattioli nu ny økonomichef (Group CFO) i Yavica, der leverer softwareløsninger til virksomheder i ejendomsbranchen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– I løbet af de seneste fem år er Yavica vokset fra fem til cirka 100 medarbejdere, og væksten vil fortsætte, hvilket fascinerer mig. Samtidig deler jeg virksomhedens vision og værdier. Så da jeg blev bedt om at slutte mig til Yavica, følte jeg, at denne imponerende væksthistorie var noget, jeg havde brug for at være en del af, udtaler Jacques Mattioli.

45-årige Jacques Mattioli har studeret regnskabsvidenskab ved University of Pretoria og dertil erhvervet sig en Post-graduate Honors i Business Management fra University of South Africa.

Efter at have tilbragt sine formative år i Sydafrika flyttede han til Storbritannien, hvor han senere kom ind i it-branchen, først som økonomichef og senere finansinspektør hos it-virksomheden Logica. Fra 2013 til 2018 blev han økonomidirektør i CGI, og her mødte han den senere administrerende direktør og ejer af Yavica, Mads Pihl Sørensen.

– Yavica skal fordoble sin omsætning i de kommende to-tre år, og for at gøre det har vi brug for en formidabel strategisk finansiel kapacitet til at videreudvikle denne del af vores organisation. En sådan person har vi fundet i Jacques. Jeg har kendt ham i et årti og personligt været vidne til hans lange karriere med fremragende resultater. Han er god til mennesker og en leder, der forstår, hvordan virksomheder som Yavica agerer på flere internationale markeder, udtaler Mads Pihl Sørensen.

Jacques Mattioli bor med sin kone og to sønner i København.