Jeppe Allert Madsen, økonomidirektør (CFO) i Sweco Danmark per 1. august 2022. Foto: Sweco.
Jeppe Allert Madsen, økonomidirektør (CFO) i Sweco Danmark per 1. august 2022. Foto: Sweco.

Sweco Danmark oplyser i en pressemeddelelse, at Jeppe Allert Madsen fra den 1. august tiltræder som ny økonomidirektør (CFO).

Jeppe Allert Madsen overtager stillingen fra Steen Steensen, som efter eget ønske stopper i Sweco Danmark, oplyser den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed. Fremtiden for Steen Steensen byder i stedet på en rolle som direktør i den familieejede virksomhed Gammelrand Beton med base i Svebølle på Vestsjælland.

– Med Jeppe Allert Madsen får vi i Sweco Danmark en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med en dyb og omfattende forretningsforståelse, som udgør et stort aktiv i vores vækstrejse. Herudover har Jeppe gennem sine knap 20 år i virksomheden et indgående og bredt kendskab til vores virksomhed og kultur. I samme moment ønsker jeg at takke Steen Steensen for sin store indsats og rolle i den positive udvikling, som vi har været igennem de seneste fem år, siger Dariush Rezai, administrerende direktør i Sweco Danmark i pressemeddelelsen.

Siden 2004 har 38-årige Jeppe Allert Madsen har haft sin gang i virksomheden. Dengang startede han nemlig som regnskabselev i det daværende Carl Bro.

Siden har han bestredet en lang række poster i Sweco Danmark. I starten som Finance Manager, og siden som afdelingschef, afdelingsdirektør og divisionsdirektør i blandt andet Byggeri, Vand, Energi & Miljø samt International og senest som direktør for Intelligent Society, skriver Sweco.

– Sweco er inde i en særdeles positiv udvikling, hvor vi vokser organisk og akkvisitivt og har evnet at løfte indtjeningen til et markedsledende niveau. Jeg er overbevist om, at vi har forudsætningerne for at fortsætte den positive udvikling og ser på et personligt plan frem til at bidrage til at opnå vores ambitiøse mål for fremtiden, udtaler Jeppe Allert Madsen i meddelelsen.

Jeppe Allert Madsen er økonom med en HD og en MBA fra CBS og blev allerede som 34-årig en del af landeledelsen i Sweco Danmark. I de seneste tre år han haft det overordnede ansvar for Swecos teknologi-, drift- og asset management-forretninger samt Swecos internationale aktiviteter, men nu vender han altså tilbage til sin oprindelige faglighed.