Administrerende direktør hos Advokatfirmaet Bech-Bruun, Christian Ejvin Andersen, er ny formand for JJW Arkitekters Advisory Board. Foto: PR.
Administrerende direktør hos Advokatfirmaet Bech-Bruun, Christian Ejvin Andersen, er ny formand for JJW Arkitekters Advisory Board. Foto: PR.

JJW Arkitekters bestyrelse har tilknyttet Christian Ejvin Andersen som formand for virksomhedens Advisory Board. Christian Ejvin Andersen er administrerende direktør hos Advokatfirmaet Bech-Bruun, uddannet cand.polit og har en lang karriere som topleder fra rådgiverbranchen, lyder det i en pressemeddelelse fra arkitektvirksomheden.

– Jeg har stor lyst til at lære JJW Arkitekter og ledelsen at kende og at være med til at udvikle forretningen fremover. Jeg er i udpræget grad drevet af at finde muligheder for vækst i rådgivningsbranchen, som er præget af brancheglidning, konsolideringer, internationalisering og digitalisering. Det bliver spændende at finde den rigtige vej frem for JJW i samarbejde med virksomhedens ledelse, udtaler Christian Ejvin Andersen.

Christian Ejvin Andersen skal, sammen med JJW Arkitekters bestyrelse, udvikle virksomhedens strategi og tegnestuens fokus på langtidsholdbar arkitektur og ordentlighed.

Partnerne David Ploug, Katja Viltoft og Lars Andersen udgør virksomhedens bestyrelse.

– Vi har i Christian fundet en ambitiøs, strategisk og kommerciel topprofil, der kan bistå os i vores ambitioner med at udvikle forretningen og skabe det bedste organisatoriske setup til at understøtte os på vækstrejsen. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at blive udfordret og gøre brug af Christians mange kompetencer, udtaler bestyrelsesformand og partner Lars Andersen.

JJW Arkitekter beskæftiger cirka 60 medarbejdere og arbejder under overskriften “Særliggørelse af det almindelige” med nybyg, ombygning og renovering af boliger til unge, familier og ældre samt institutioner, skoler og arbejdspladser. Virksomheden arbejder som totalrådgiver, i delt rådgivning og som bygherrerådgivning i alle faser fra præprogrammering over skitsering, projektering og udførelse til aflevering af færdigt byggeri.