Kenneth Kragh Madsen, salgsdirektør i Silvan. Foto: PR.
Kenneth Kragh Madsen, salgsdirektør i Silvan. Foto: PR.

Kenneth Kragh Madsen kommer til Silvan som ny salgsdirektør med mere end 20 års ledererfaring – hovedsageligt fra detailbranchen, hvor han gennem 16 år hos Aldi Danmark har været ansat som henholdsvis distriktschef, personalechef og de seneste syv år som regionsdirektør. Det skriver Silvan i en pressemeddelelse.

Som regionsdirektør har Kenneth Kragh Madsen været ansvarlig for mere end 750 medarbejdere, cirka 50 butikker og mere end 1 milliard kroner i omsætning. Tidligere har Kenneth Kragh Madsen været administrationschef hos Kvickly i mere end seks år.

– Jeg har de seneste mange år fulgt Silvan fra sidelinjen. Nu nyder jeg at arbejde sammen med alle i Silvan, hvor jeg ser et stærkt team, der med stort engagement ønske at gøre en forskel, så vi kan vokse sammen, udtaler han i pressemeddelelsen.

– Vi er glade for at Kenneth er kommet til. Han bringer operationel ekspertise og mange års erfaring med sig, supplerer Jan-Christian Becker, administrerende direktør i Silvan.

Kenneth Kragh Madsen skal blandt andet bidrage til den fortsatte udvikling af Silvans forretning, hvor han som ny salgsdirektør får ansvaret for at implementere tiltag og sikre optimering med særligt fokus på strategi, salg og butiksdriften. Han har siden februar 2020 arbejdet som seniorkonsulent i Silvan.