Klaus Dolmer er ny direktør for Silvan

Klaus Dolmer er ny administrerende direktør for Silvan. Han har netop overtaget posten fra Mathias Kerp, der forlader byggemarkedskæden.

Silvan annoncerer i en pressemeddelelse udnævnelsen af Klaus Dolmer som ny administrerende direktør for Silvan med virkning fra den 31. maj 2022. Mathias Kerp, hans forgænger, forlader byggemarkedskæden, oplyses det. Klaus Dolmer har hidtil været produktionschef.

– Han har en bred og helt unik erfaring i den danske gør-det-selv-branche, samt dybdegående ekspertise om Silvan, hvor han gennem sin karriere har varetaget forskellige lederroller. Han har spillet en stor rolle i Silvans turnaround og udviklingen af strategien fremadrettet, udtaler Jan Becker, bestyrelsesformand for Silvan.

– Gennem de seneste år har Silvan har repositioneret sig som det mest convenience-orienterede byggemarked i Danmark. Det er en rejse, som jeg ser frem til at fortsætte, udtaler Klaus Dolmer.

Med ansættelsen af Klaus Dolmer som administrerende direktør består direktionen nu af i alt fire medlemmer; administrerende direktør Klaus Dolmer, økonomidirektør Keld Larsen, salgsdirektør Rasmus Kjærgaard og driftsdirektør Michael Lange).

Mathias Kerp, der kom til Silvan i slutningen af 2021, forlader efter gensidig aftale Silvan ved udgangen af maj 2022.