Projektdirektør i Link Arkitektur, Lars Kirkegaard.
Projektdirektør i Link Arkitektur, Lars Kirkegaard.

Lars Kirkegaard, projektdirektør i Link Arkitektur, fylder 50 år i dag. Lars har i en årrække varetaget projektledelse inden for større sundhedsbyggerier og har siden 2013 på vegne af Link Arkitektur været projektdirektør i Konsortiet Indigo, der varetager totalrådgivning og projektering af Nyt Aalborg Universitetshospital med et budget på 4,1 milliarder kroner.

Lars er uddannet Bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i Horsens i 1993 og supplerede i 2008 med Byggeøkonomiuddannelsen. Han blev i 1998 ansat hos Aarhus Arkitekterne (i dag; Link Arkitektur) og har specialiseret sig i komplicerede og omfattende sygehusbyggerier.

Lars Kirkegaard har haft ansvar for projekter på sygehuse over hele landet, og han er alle steder respekteret for sin tunge faglighed, sit store overblik og en stærkt tillidsskabende personlighed.

Når han ikke leder store og komplekse byggesager, nyder Lars at cykle på landevej eller gå på jagt i sit lokalområde ved Mariager. Privat er Lars Kirkegaard gift med sin kone Jette, med hvem han har to voksne døtre.