Christian Søgaard-Christensen, administrerende direktør for Lemvigh-Müller. Foto: PR.
Christian Søgaard-Christensen, administrerende direktør for Lemvigh-Müller. Foto: PR.

Christian Søgaard-Christensen er blevet udnævnt som administrerende direktør for Lemvigh-Müller. Det skriver stål- og teknikgrossisten i en pressemeddelelse.

– Udover at være en erfaren finansdirektør er Christian Søgaard-Christensen også en stærk strategisk tænker og en dygtig kommunikator. Han har på kort tid formået at sætte sit tydelige aftryk på virksomhedens positive udvikling de senere år, udtaler bestyrelsesformand Christian Lemvigh-Müller om udnævnelsen.

Christian Søgaard-Christensen tiltrådte som finansdirektør i Lemvigh-Müller i 2019 og har siden 2021 også haft det overordnede ansvar for logistik og produktion, pricing og en række tværgående funktioner.

Han har en baggrund som konsulent hos McKinsey & Company og har tidligere været finansdirektør i det børsnoterede rederi, TORM. Han er også medlem af bestyrelsen for DI-Handel.

– Lemvigh-Müller er en unik virksomhed kendetegnet ved et stærkt værdisæt og højt engagement, så jeg er stolt over, at bestyrelsen har bedt mig at videreføre den strategiske retning som administrerende direktør. Sammen med vores omkring 1.400 kolleger arbejder vores øverste ledelse allerede i dag på en række spændende initiativer inden for service og digitalisering, som vil udbygge vores position som Danmarks største stål- og teknikgrossist, udtaler Christian Søgaard-Christensen.

Lemvigh-Müller havde i 2022 en omsætning på godt 9,5 milliarder kroner mod knap 8,5 milliarder kroner i 2021. Årets resultat før skat lød i 2022 på 439 millioner kroner mod 581 millioner kroner året før. Endeligt landede årets resultat efter skat i 2022 på 341 millioner kroner mod 452 millioner kroner året før.