Lene Espersen træder ind i bestyrelsen i M. Goldschmidt Holding

Tidligere justitsminister og medlem af Folketinget for De Konservative, Lene Espersen, træder ind i bestyrelsen i M. Goldschmidt Holding.

M. Goldschmidt Holding oplyser i en pressemeddelelse, at administrerende direktør for brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen, indtræder i koncernens bestyrelse i juni 2022.

– Det er en meget stor glæde for mig og familien, at Lene Espersen nu indtræder i bestyrelsen for M. Goldschmidt Holding, udtaler Mikael Goldschmidt.

– Koncernen og resten af ejendomsbranchen står foran en monumental opgave med at omstille os til en mere bæredygtig forretningsmodel. Jeg er overbevist om, at Lene vil bidrage med både viden og netværk forbundet med fremtidens krav til erhvervslivet – i tillæg til indsigt i erhvervspolitiske rammevilkår og den politiske proces forbundet hermed, udtaler han videre.

Lene Espersen er tidligere justitsminister og folketingsmedlem for De Konservative.

Bestyrelsen i M. Goldschmidt Holding vil fremadrettet bestå af bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt, næstformand Jens Peter Toft, Anne-Sofie Goldschmidt, Daniel Goldschmidt, Lene Espersen, Peter Winther samt Christian Richter, skriver koncernen.