Liebhavermægler opruster i Aarhus

Lilienhoff opruster med nyansættelse i Aarhus i form af ejendomsmægler, der skal fungere som mægler i hele Øst- og Midtjylland.

På Lilienhoffs kontor på Marselis Tværvej i Aarhus er der så meget gang i hjulene, at ejendomsmæglerkæden har valgt at opgradere med endnu en mægler.

Den nye mæglerstilling varetages af Christian Hahn Jensen i tæt samarbejde med det bestående team, der udgøres af Thomas L. Kjærgaard, Niels Kristian Helbo Kjærgaard og Torben Snedevind, skriver Lilienhoff i en pressemeddelelse.

Fra kontoret i Aarhus kommer han til at fungere som mægler i hele Øst- og Midtjylland.

Christian Hahn Jensen kommer oprindeligt fra en lille by sydøst for Esbjerg, og har med sine 28 år allerede været i ejendomsmæglerbranchen i syv år. Halvdelen af den tid, har han beskæftiget sig med Aarhus og Østjylland, lyder det fra ejendomsmæglerkæden.

– Det der motiverer mig, er at give god rådgivning og gøre folk glade – generelt at give kunder en god oplevelse. Det lyder så klichéagtigt, men at kunne mærke, man gør en forskel for nogen, er en kæmpe faktor, udtaler Christian Hahn Jensen.

Læs også: Politikere i Aarhus vil have flere ejerboliger

Han begyndte i den nye stilling den 1. december 2023, og han har allerede fået sat sit aftryk.

– På den korte tid, han har været her, har Christian allerede vist, at han er vedholdende og rigtig god til at følge op. Det er to vigtige egenskaber, som både vores købere og sælgere sætter stor pris på, udtaler direktør og indehaver af Lilienhoff Øst- og Midtjylland, Torben Snedevind.

– Derudover har Christian på sin tidligere arbejdsplads været med til at starte et nyt kontor i Esbjerg, hvilket har givet ham kompetencer på “hele paletten”.

Lilienhoff har afdelinger i København, Aarhus, Odense, Herning, Næstved, Holstebro, Hillerød, Holbæk og Haderslev.

Virksomheden blev stiftet i 1974 af Søren Lilienhoff. I dag er firmaet et privatejet aktieselskab, og ejerkredsen består af ejendomsmæglere, der arbejder i firmaet.