Link Arkitektur opruster på pharma-området med forfremmelse

Link Arkitektur opruster på pharma-området med forfremmelse af arkitekt Andrea Foged Callesen, der bliver ny fagchef.

Link Arkitektur udvider deres satsning indenfor pharma-området. Arkitektvirksomheden vil styrke sin position på markedet for design af nye produktions-, forsknings-, og lagerkapaciteter med en ny strategisk satsning og forfremmelse af arkitekt Andrea Foged Callesen, der bliver fagchef for området.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi er stolte af at forfremme Andrea Foged Callesen til fagchef og spydspids for Pharma området. Hun formår som kun få i branchen at levere 360 graders problemløsning, som bygger på tæt sparring med kunden igennem hele byggeriets værdikæde, udtaler direktør i Link Arkitektur, Kristina Jordt Adsersen.

Ifølge direktøren er det især den helt specialiserede rådgivning og evnen til at strukturere komplekse designprocesser fra start til slut, samt fordelene ved Links digitale tilgang- og værktøjskasse, som pharma-virksomheder efterspørger, hvilket nu får virksomheden til at opprioritere området.

– Vi oplever et rigtig godt match mellem pharma-området og vores metodik her i LINK, hvor vi drager fordel af vores stringente, digitale tilgang, der ligger i tråd med pharma-industriens mange GMP-krav til dokumentations- og kvalitetskontrol, fortæller den nyudnævnte fagchef, Andrea Foged Callesen.

– Vi har desuden specialiseret os i en struktureret brugerinddragelsesproces, så vi løbende forstår, hvad bygherres verden kræver af dem, og hvad der dermed skal til at få projekterne helt i mål.