Lisbet Michaelsen, chef for bæredygtighed hos Rubow Arkitekter. Foto: PR.
Lisbet Michaelsen, chef for bæredygtighed hos Rubow Arkitekter. Foto: PR.

Den nye bæredygtighedschef hos Rubow Arkitekter, Lisbet Michaelsen, skal sikre tegnestuens fortsatte position blandt landets bedste, når der skal udvikles fremtidssikrede og bæredygtige byggeprojekter. Det skriver tegnestuen i en pressemeddelelse.

Lisbet Michaelsen er uddannet akademiingeniør og har specialiseret sig indenfor bæredygtighed gennem mere end 30 år. Hun kommer fra en stilling hos DTU, hvor hun gennem 10 år har været med til at sikre, at DTU’s campusområder er blevet udviklet mere grønt og bæredygtigt.

– Lisbet bliver en nøgleperson når vi skal realisere vores virksomhedsstrategi frem mod 2025, fortæller Susanne Hansen, der er kreativ direktør hos Rubow Arkitekter.

– Vores opgave er at skabe arkitektur, der imødekommer nutidens behov og på samme tid har respekt for de fremtidige generationer – til det arbejde har Lisbet den helt rigtige kombination af kritisk faglighed og brede samarbejdskompetencer.

Lisbet kommer til at fungere som bæredygtighedschef på tværs af Rubow Arkitekters afdelinger og fagområder i København og Aarhus, hvor hun blandt andet vil sikre at processer, metoder og værktøjer udvikles ensartet og værdiskabende.

– Vi er nødt til at se helhedsorienteret ind i projekterne og sikre langsigtede løsninger hver gang vi bruger ressourcer i byggeriet, fortæller Lisbet Michaelsen.

– Vi skal selvfølgelig sikre, at vi bidrager til byggeriets grønne omstilling gennem partnerskaber og udvikling af metoder og arbejdsgange. Men når alt kommer til alt, er det vigtigste, at vi får skabt bygninger vi kan holde af og som fungerer i hverdagen – bygninger vi har lyst til at passe på. Det er uden sammenligning det mest bæredygtige i det lange perspektiv.

Rubow Arkitekter er en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der med mere end 5.000 ansatte er Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele verden. Norconsult er 100 procent medarbejderejet.