Arkitekt Lone Wiggers takker af som partner hos C.F. Møller Architects. Foto: PR.
Arkitekt Lone Wiggers takker af som partner hos C.F. Møller Architects. Foto: PR.

Lone Wiggers har været partner i C.F. Møller Architects siden 1997, og hun har tilbragt næsten hele sin karriere hos arkitektvirksomheden.

Hun blev uddannet på Arkitektskolen i Aarhus i 1989, og kom derefter til London til hun startede hos C.F. Møller i 1991.

Den 30. juni er officielt hendes sidste dag hos C.F. Møller. Det skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

– Det er med vemod og nysgerrighed, jeg takker af. For mig var det en stor glæde at komme til C.F. Møller i 1991, og siden overtage stafetten fra afgående partnere, og det glæder mig, at jeg nu på samme måde har givet pladsen videre til nye partnere i rækken. Det har været et kæmpe privilegie at få lov at være en del af virksomhedens værkhistorie som partner, og jeg takker for det alt sammen, udtaler Lone Wiggers.

Hun har dog ikke planer om at lade sig pensionere. I stedet vil hun forfølge gamle interesser, som der ikke altid har været tid til som partner i Danmarks største arkitektvirksomhed med cirka 300 medarbejdere på kontorerne i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmø og Berlin.

– Først og fremmest vil jeg lige puste ud, men jeg har allerede nogle tanker om at skulle bruge mere tid på mine interesser for historie, sprog og vores nordiske kulturhistorie, og så er jeg jo stadig arkitekt med masser af branchekendskab, og herunder en stærk interesse i, viden om og erfaring med træbyggeri som jeg ser frem til at udnytte i nye sammenhænge, fortæller Lone Wiggers.

Lone Wiggers træder ud af C.F. Møller i et historisk år, hvor virksomheden kan fejre sit 100 års jubilæum fra grundlæggelsen i 1924.

– Jeg vil gerne takke Lone for en utrættelig indsats for C.F. Møller i arbejdet med at videreføre virksomhedskulturen og være en tydelig bannerfører for vores vision om at gøre verden til et bedre sted, både internt hos os, men også som en stærk C.F. Møller-stemme i debatten, og ikke mindst for at bidrage til virksomhedens stærke arkitektoniske arv, siger Lone Bendorff, administrerende direktør og partner hos C.F. Møller Architects.

Når Lone Wiggers har haft sidste dag den 30. juni ejes C.F. Møller af i alt 11 partnere. De er jurist Lone Bendorff og arkitekterne: Julian Weyer, Klaus Toustrup, Michael Kruse, Rune Bjerno Nielsen og Jonas Toft Lehmann i Aarhus, Mads Mandrup, Franz Ødum og Thue Borgen Hasløv i København samt Mårten Leringe i Stockholm og Ola Jonsson i Malmø.