Lotte Kragelund, kommunikationsdirektør i Sweco Danmark. Foto: PR.
Lotte Kragelund, kommunikationsdirektør i Sweco Danmark. Foto: PR.

Efter mere end 20 år i brand- og marketing-relaterede stillinger i Velux og Arla starter Lotte Kragelund den 1. december i Sweco. Det skriver arkitekt- og ingeniørrådgiveren i en pressemeddelelse.

Lotte Kragelund skal sammen med afdelingens ni medarbejdere styrke arbejdet med Swecos brand, “thought leadership” kommunikation og bæredygtighedsfortælling, fremgår det af meddelelsen.

– Jeg er drevet af bæredygtighedsagendaen, som jeg har arbejdet med i Velux med fokus på et sundt indeklima og at bygge CO2-neutralt. Det motiverer mig, at bæredygtighedsindsatsen i Sweco er bredere forankret, og at jeg nu skal til at markedsføre viden i stedet for et produkt, udtaler Lotte Kragelund i meddelelsen.

Lotte Kragelund har de seneste år i Velux arbejdet med “thought leadership” og videnskommunikation som “Director Long-term Relevancy, Buildings of the Future”.

Hun har læst cand.negot. i arabisk sprog og kultur og gennemført sprogofficersuddannelsen sideløbende. Hun taler fortsat arabisk med egyptisk dialekt, selvom årene i Mellemøsten for Arla efterhånden ligger en del år tilbage.

Lotte Kragelund har to piger på 11 og 13 år med sin mand Peter. Familien bor i Hillerød, og fritiden går med at ride, dyrke crossfit og løbe i skoven.