M7 Real Estate udlejer logistikejendom i Taastrup

M7 Real Estate udlejer 8.500 kvadratmeter i en logistikejendom i Taastrup til leverandør af tandlægeudstyr på en 11-årig kontrakt.

M7 Real Estate har udlejet 8.500 kvadratmeter i en logistikejendom på Litauen Allé 4 i Taastrup til virksomheden Heka Dental.

Det skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

– Denne udlejning demonstrerer den vedvarende styrke af industri- og logistikmarkedet i Danmark, hvilket understøtter vores tro på dette marked, udtaler Mikkel Seitzberg Mikkelsen, administrerende direktør hos M7 Real Estate Danmark.

– Vi ser fortsat en robust, erhvervsmæssig efterspørgsel efter fleksible, velplacerede aktiver af høj kvalitet i områder som Taastrup, hvor udbuddet fortsat er ekstremt begrænset.

Læs også: Selskab renoverer ejendom i Høje-Taastrup for over en kvart milliard

Ejendommen er gennem de seneste år istandsat, ligesom der er blevet lavet energiforbedringer med LED-belysning og et intelligent varmestyringssystem.

Heka Dental har indgået en 11-årig lejekontrakt, og ejendommen vil fungere som virksomhedens hovedkvarter i Skandinavien samt nøgledistributionssted. Ejendommen er desuden udlejet til Salling Group.