Mads Malik Knudsen, formand for FSB. Foto: PR.
Mads Malik Knudsen, formand for FSB. Foto: PR.

Mads Malik Knudsen er ny formand i FSB, skriver boligselskabet i en pressemeddelelse. Organisationsbestyrelsen har netop konstitueret sig og har valgt formand, næstformand og medlemmer til de forskellige politiske udvalg.

Mads Malik Knudsen bor i FSBs boligafdeling Bo90 på Nørrebro. Han har en bachelorgrad i uddannelsesvidenskab fra DPU, Århus Universitet og er nu studerende på kandidatuddannelsen i Pædagogisk Filosofi også på DPU. Derudover er han studentermedhjælper i Børns Vilkår, oplyses det.

– Det er nu min og bestyrelsens opgave at fortsætte de mange vigtige initiativer, vi har sat i søen. Vi skal fortsætte med at udvide og forbedre vores beboerdemokrati, vi skal bygge mange flere billige boliger, vi skal fortsætte vores arbejde med bæredygtighed og så skal vi sammen med resten af den almene sektor sørge for, at København også i fremtiden er et sted, hvor almindelige mennesker kan bo og leve side om side – og meget, meget mere, udtaler Mads Malik Knudsen.

Udover Mads Malik Knudsen som formand, er Ib Sørensen fra FSB Peblingehus valgt som næstformand.

Både formand og næstformand er medlem af forretningsudvalget sammen med Mudi Jarkass fra FSB boligafdeling Husumgård.

FSB Er Københavns største almene boligorganisation og ejer cirka 13.000 familie, ungdoms- og ældreboliger i hovedstaden.

Hver femte almene bolig i København er en FSB-bolig. Derudover administrerer boligselskabet næsten 1.000 kollegieboliger. Flere steder administrerer FSB også ejerforeninger, samt gård- og it-lav.