Mia Scheel er ny markedsdirektør for Sweco Architects

Som ny markedsdirektør hos Sweco Architects får Mia Scheel ansvaret for det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i Østdanmark og en nøglerolle i at sikre en fortsat positiv markedsudvikling med fokus på kunderelationer, integreret rådgivning og bæredygtighed.

Efter flere år på toneangivende tegnestuer er Mia Scheel netop tiltrådt som ny markedsdirektør hos Sweco Architects, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

40-årige Mia Scheel er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole med bred erfaring senest i kundevendte og markedsdrivende funktioner. Hun kommer fra en stilling som projektchef i Rum og er tidligere som partner i Zeso Architects, ligesom hun har været en del af tegnestuerne hos blandt andet Effekt Arkitekter, Cobe og White Arkitekter i Sverige.

I sin nye stilling får hun ansvaret for at styrke det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i samarbejde med Sweco Architects markedschefer i Øst, skriver Sweco Architects.

– Hun har et stærkt netværksgen, der sammen med hendes flair for arkitektur gør hende til et aktiv både hos kunderne og internt i organisationen, udtaler Mick Schou Rasmussen, direktør i Sweco Architects.

Mia Scheel skal være bindeled på tværs af arkitektvirksomhedens projekter, og hun skal i direkte dialog med kunderne at levere integreret rådgivning med bæredygtighed som rød tråd.

– Nærvær og indlevelse i mennesker og i projekterne er altafgørende, og jeg glæder mig til at blive en del af et hus, hvor vi gennem samarbejdet mellem de æstetiske og tekniske discipliner kan skabe smukke, sammenhængende og bæredygtige projekter, der er gennemtænkt fra start, udtaler Mia Scheel, der blandt andet tidligere i karrieren har undervist i bæredygtighed og arbejdet som bæredygtighedskonsulent.

Swecos arkitektforretning tæller mere end 320 arkitekter, hvoraf godt 180 arbejder ud fra Swecos hovedkontor i København, mens 140 arbejder fra Swecos kontorer i Vestdanmark. Sweco råder over Danmarks største bæredygtighedsteam i byggeriet med speciale i DGNB-certificeringer og livscyklusvurderinger.