Mosaikhjørnet i Glostrup fejrer 60 års jubilæum

Fredag den 3. marts fylder flisevirksomheden Mosaikhjørnet i Glostrup 60 år. Gennem alle seks årtier har forretningen været familieejet og drives i dag af anden generation, som er repræsenteret ved datteren Tanja Foged, der allerede fra barnsben stiftede bekendtskab med forretningen.

Mosaikhjørnet, som har hovedsæde i Glostrup, runder fredag den 3. marts et skarpt hjørne, når virksomheden kan fejre 60-års jubilæum. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i 1963 af Ulf Nielsen, der startede Ulfs Farvehandel. I 1970’erne førte et tilfældigt møde med mosaikkerne til en udvidelse af forretningen, hvor virksomheden skiftede navn til Mosaikhjørnet og begyndte at sælge fliser.

Dog var det ikke kun Ulf Nielsen, som havde en spirende interesse for fliser og klinker. Det samme gjorde sig gældende for datteren og den nuværende direktør, Tanja Foged, der allerede i en tidlig alder fik lov at hjælpe til i butikken.

– Allerede som femårig stiftede jeg for første gang bekendtskab med min fars virksomhed, og i løbet af weekenderne hjalp jeg til i den lille butik med at pakke varer ud og gøre rent. Derfor er det også et stort øjeblik at kunne være med til at fejre, at den virksomhed, jeg stiftede bekendtskab med allerede fra barnsben og har været med til at føre videre, nu fylder 60 år, fortæller Tanja Foged.

60 år efter stiftelsen af Mosaikhjørnet er virksomheden gået fra at være to ansatte til i dag at have 23 medarbejdere i butikkerne i Glostrup, Brønshøj og Aalborg samt et showroom i indre København. Herfra rådgiver og sælger Mosaikhjørnet fliser og klinker til både private og erhverv, og i direktørstolen sidder Tanja Foged, der i 2008 overtog virksomheden fra hendes far.

Generationsskiftet har været medvirkende til, at Tanja Foged for alvor har kunne udleve sin passion for fliser. Derfor er hun også løbende med til at designe og skabe historiefortællingen om flere af Mosaikhjørnets fliseserier, som ofte bygger på Tanja Fogeds egne idéer og oplevelser.

– Jeg sætter stor pris på at kunne være en aktiv del af produktudviklingen, da Mosaikhjørnet er skabt ud fra en forkærlighed for det gode håndværk. Netop passionen for det gode håndværk gennemsyrer hele virksomheden, hvor vores medarbejdere spiller en afgørende rolle for, at vi konstant udvikler vores viden og fortsat kan yde en god service hver gang, der træder kunder ind ad døren.

Fejringen af jubilæet finder sted fredag den 3. marts klokken 13-15 i butikken på Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup, og Tanja Foged ser frem til at markere Mosaikhjørnets 60 år med kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.

– Vi ser frem til en festlig dag, hvor vi slår dørene op til en hyggelig og uformel sammenkomst for samarbejdspartnere og øvrige venner af Mosaikhjørnet, der alle har været en stor del af succesen gennem årene. Samtidig har vi linet en lang række gode tilbud op til glæde for vores mange skønne kunder, lyder det afslutningsvis fra Tanja Foged.