Newsec Property Asset Management udnævner Julie Rømsing til ny direktør i Danmark. Hun kommer fra en stilling som Operations Performance Director hos ISS og tiltræder den 1. juni 2023, hvor hun bliver chef for 600 medarbejdere i Danmark, skriver ejendomsforvalteren i en pressemeddelelse.

Hos ISS har Julie Rømsing gennem 10 år ledet store organisatoriske og kulturelle transformationer på flere markeder og været ansvarlig for optimering af facility management-koncernens operative funktioner på tværs af syv nordeuropæiske lande, skriver Newsec.

– Jeg er utrolig glad for, at en kapacitet som Julie har valgt at sige ja til at blive en del af Newsec og dermed stille sig i spidsen for vores mange dygtige medarbejdere i Danmark. Vi har en ambition om at transformere ejendomsbranchen, og med Julies internationale kompetencer og stærke evner til at skabe en kultur, der både motiverer medarbejdere og sikrer kundetilfredshed, er jeg sikker på, at vi har fået den rette person i front for Newsecs danske forretning, udtaler Eric Johansson, nordisk chef for Newsec Property Asset Management, i meddelelsen.

Julie Rømsing ser frem til som ny direktør at stå i spidsen for Newsec Property Asset Management i Danmark.

– Jeg ser store muligheder i ejendomsbranchen i de kommende år, og Newsecs placering mellem ejere, lejere og brugere af ejendommene er utrolig interessant. Vi skal bruge den position og vores omfattende kompetencer til i endnu højere grad at komme med nye perspektiver på vores kunders ejendomme, udtaler Julie Rømsing.

– Mange taler om de samme trends, men hvis vi fortsat kan implementere den rette digitalisering, vil det give store gevinster i form af mere tid til dialog med kunderne og bedre serviceoplevelser for lejerne. Hvis vi desuden styrker vores tilbud på bæredygtighedsområdet, tror jeg på, at vi kan blive en ledende aktør i vores kunders grønne omstilling. Det er netop det, der tiltrak mig ved branchen – ikke blot det forretningsmæssige potentiale, men også muligheden for at vi sammen kan gøre en positiv forskel på omverdenen.

Julie Rømsing afløser Kim Andersen på posten som administrerende direktør for Newsec Property Asset Management i Danmark. Kim Andersen har efter eget ønske besluttet at stoppe i Newsec, og har i de seneste måneder bidraget i processen med at finde den rette afløser at give stafetten videre til.

– Kim Andersen er en meget værdsat kollega og leder, som har været med til at sikre en række store kundeaftaler og drive vores danske forretning fremad blandt andet ved at skærpe vores fokus på bæredygtighed, lejer- og kundetilfredshed og digitalisering. Alle hos Newsec ønsker Kim alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, udtaler Eric Johansson nordisk chef for Newsec Property Asset Management.

Julie Rømsing tiltræder den 1. juni 2023 som Managing Director for Newsec Property Asset Management Denmark og indtræder samtidig i den nordiske ledelse.