I Bruuns Galleri er der fuld gang i ombygninger og indflytninger i disse måneder, og centrets ledelse ser med positive øjne på fremtiden. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Steen & Strøm, som ejer butikscentret i Aarhus.

– Vi er bestemt ikke blinde for, hvad der sker omkring os i vores branche, men der sker rigtig mange interessante ting for tiden her i Bruuns Galleri. Nye butikker åbner inden for kort tid, og andre af de veletablerede udvider med flere kvadratmeter, det ser jeg som et tegn på, Bruuns Galleri fortsat er en stærk og attraktiv shopping destination, udtaler Claus Brændgaard, Regional Center manager i Bruuns Galleri.

Allerede torsdag den 15. december 2022 åbnede Nike en ny sportsbutik i centret..

–  Med Nike indenfor dørene, vil Bruuns Galleri være Aarhus’ største sportsunivers, da man i forvejen kan besøge hummel, JD Sports, Sport 24, Sportmaster, Footlocker, Skechers og Sneax Store, udtaler Claus Brændgaard.

Med den nye Nike-butik er der sammenlagt mere end 3.000 kvadratmeter butikslokaler med med sports fashion og sneakers i Bruuns Galleri-

Butikskæden Normal er desuden vokset ud af de nuværende rammer og udvider med to nabobutikker. Normal får dermed et nyt samlede areal på 550 kvadratmeter. Ombygningen er netop startet og forventes at stå klar i begyndelsen af februar 2023. Det vil fortsat være muligt at handle i Normal i Bruuns Galleri i byggeperioden.

På herretøjs-siden er der også udvidelser i sigte, da Kaufmann har planlagt at udvide med yderligere kvadratmeter, og dermed en endnu større butik end i dag.

Den sidste nyhed i rækken kommer fra skønhedssalonen Nails Gallery, der har succes og er derfor flyttet i større lokaler på 1. sal mellem Glitter og Kaufmann.

– Vi er rigtig glade og stolte over fortsat at kunne tiltrække nye stærke lejere til Bruuns Galleri, samtidig med at eksisterende lejere har haft ønske om at udvide deres butikker. Dertil har flere butikker valgt at opdatere deres eksisterende butikker inden for den seneste periode, her kan blandt andet nævnes: Name It, Telia, Bog & Ide, Bahne, Thiele, Søstrene Grene og Jysk. Dette er alt sammen med til at give vores kunder de rigtige tilbud og købsoplevelser, påpeger Claus Brændgaard.

Bruuns Galleri åbnede i 2003, og siden da har centeret haft cirka 11 millioner besøgende om året, og trods de udefrakommende udfordringer, så forventer Claus Brændgaard, at man også i 2023 vil kunne opretholde besøgstallet på 11 millioner gæster.

Steen & Strøm har 10 butikscentre, hvoraf tre ligger i Danmark. Det er Bruuns Galleri i Aarhus, Field’s i København og Bryggen i Vejle. Steen & Strøm er en del af Klépierre-gruppen, der administrerer butikscentre i hele Europa. Klépierre er majoritetsejer af Steen & Strøm med 56,1 procent ejerandel. Det hollandske pensionsselskab, APG, er minoritetsejer af Steen & Strøm med 43,9 procent ejerandel.