Nørre Nebel Kulturhus og Bibliotek indvies

I dag får Nørre Nebel og byens 1.300 indbyggere et nyt kulturelt samlingspunkt, når Nørre Nebel Kulturhus og Bibliotek bliver indviet.

Der bliver åbnet for fællesskaber, læring og formidling, når Nørre Nebel Kulturhus og Bibliotek indvies i dag. Det skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

I de nye bygninger er et skolebibliotek og et folkebibliotek slået sammen til et fællesbibliotek, hvor både skoleelever og borgere vil få glæde af de nye rammer. Samtidig rummer stedet lokaler til den lokale ungdomsskole, musikskole, lokalhistorisk arkiv og ikke mindst faciliteter til foreninger, foredrag og andre kulturelle arrangementer.

– Vi får et sted, hvor pædagogik og formidling smelter sammen som resultat af et tæt samarbejde på skole- og kulturområdet. Vi har allerede gode erfaringer fra vores fællesbibliotek i Agerbæk, og de erfaringer bliver nu videreført til Nørre Nebel, udtaler Connie Høj, udvalgsformand for Børn og Læring i Varde Kommune, i pressemeddelelsen.

Også Borgerservice får et decentralt kontor, hvor det blandt andet er muligt at bestille tid til fornyelse af pas og kørekort. Endelig får turister glæde af en tavle ved indgangen med turistinformation.

Bygningen af tegnet af Anne Reinholdt Design. Det har kostet 21,5 millioner kroner at bygge det nye kulturhus og bibliotek.

Åbent hus for alle nysgerrige

Nørre Nebel Kulturhus og Bibliotek bliver indviet torsdag den 12. januar klokken 11 med festtaler, snoreklip, musik og sang med Sigurd Barret.

Efter indvielsen vil der være åbent hus for alle nysgerrige fra kl. 12-19.