Nordicals Odense udvider ejerkredsen

Nordicals Odense udvider og styrker ejerkredsen med profil, der har været i virksomheden i flere år. Målsætningen at at forsætte den positive vækst.

Erhvervsmægler Jens H. Mårtensen er ved årsskiftet 2023/24 tiltrådt ejerkredsen hos Nordicals Odense.

Sammen med Morten Nielsen og Morten Rasmussen udgør han dermed ejerkredsen. Det skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg er stolt og ydmyg over den tillid, Morten og Morten har vist mig. Og jeg ser frem til fortsat at bidrage til fællesskabet og målsætningen om fortsat at vækste med Nordicals Odense, som den stærkeste erhvervsmægler i vores markedsområde, udtaler Jens H. Mårtensen.

Jens H. Mårtensen har været en del af Nordicals Odense i flere år, og betegnes af erhvervsmæglerkæden som en “vellidt erhvervsmægler med stort engagement og initiativ har bidraget til at styrke Nordicals Odenses markedsposition på Fyn”.

Han har ifølge Nordicals solid erfaring med salg af investerings- og brugerejendomme. Han har blandt andet oparbejdet stor erfaring og ekspertise indenfor “sale & lease back”-segmentet.

– Der er ingen tvivl om, at det har været en ambition for Jens at blive indehaver hos Nordicals Odense, og vi glæder os over at kunne byde ham velkommen i ejerkredsen. Jens er målrettet, engageret og et udpræget konkurrencemenneske, hvilket er en stor force i vores branche. Vi ser frem til at fortsætte den gode udvikling, som Nordicals Odense har været i de seneste år og har en klar og målrettet plan om, at vi skal vækste yderligere og udvide vores succesfulde position som markedsledende og den største erhvervsmægler i vores markedsområde, fortæller indehaver Morten Nielsen.