Nordicals-partner bliver administrerende direktør hos Core Property Management

Casper Elmelund Abild får stilling som administrerende direktør og partner i Core Property Management og træder ud af partnerkredsen i Nordicals København.

Om godt og vel et par måneder træder Casper Elmelund Abild ud af partnerkredsen i Nordicals København for at sætte sig i direktørstolen i Core Property Management. Det skriver erhvervsejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Selvfølgelig er det vemodigt at miste et talent, en stærk kapacitet og en rigtig god makker som Casper. Når det så er sagt, har vi stor forståelse for, at Casper har taget imod den meget spændende mulighed, han har fået hos en af Danmarks mest markante udbydere og forvaltere af alternative investeringsfonde. En virksomhed, der ovenikøbet er en af vores rigtig gode kunder, udtaler administrerende direktør og partner i Nordicals København, Jacob Lund i pressemeddelelsen.

Casper Elmelund Abild blev ansat i det daværende Nybolig Erhverv København i 2014. Sideløbende med studiet cand.polit arbejdede han som studentermedhjælper i analyseafdelingen.

Sidenhen har han blandt andet været associate director i investeringsafdelingen, og endelig trådte han ind i partnerkredsen i 2021, som den yngste af de fem partnere i Nordicals København.

Casper Elmelund Abild fratræder Nordicals København den 31. marts 2023, hvorefter partnerkredsen i Nordicals København vil bestå af Anders Bengtsson, Jacob Lund, Mikkel Andersen og Stig Plon Kjeldsen.