Nordicals skruer op for analyser med ny chefredaktør

Nordicals ansætter tidligere redaktør på Estate Media for at styrke udgivelsen af relevante tendenser og indsigter med branchens aktører.

Erhvervsmæglerkæden Nordicals har ansat Søren Duran Duus som chefredaktør for kædens digitale indholdsunivers. Med udgangspunkt i kædens 24 forretninger skal Søren Duran Duus give kunderne viden om og perspektiver på, hvordan ejendomsmarkedet – både internationalt og ned på det lokale niveau på tværs af hele landet, lyder det i en pressemeddelelse fra Nordicals.

– Det er vores ambition at gøre flere af vores indsigter og analyser tilgængelige for hele ejendomsbranchen. Indsigter og analyser, hvor vi giver perspektiver på, hvad der definerer dagens ejendomsmarked, men i høj grad også, hvad der driver morgendagens, udtaler Erik Andresen, administrerende direktør hos Nordicals.

Søren Duran Duus skifter fra Estate Media, hvor han som onlineredaktør og journalist de seneste fem år har haft ansvaret for de daglige online-nyheder. Ifølge den nye chefredaktør er de kompetencer, han bringer med sig ind i Nordicals, i overensstemmelse med erhvervsmæglerkædens ambitioner.

– Uden at kunne afsløre for meget endnu, så er der ingen tvivl om, at Nordicals har ambitioner om at gå nye veje for at skabe endnu mere værdiskabende indhold målrettet kunder og branchen i bred forstand. Jeg ser frem til at indfri denne ambition sammen med resten af Nordicals-holdet, og jeg er med min erfaring og mine kompetencer klar til at trykke på speederen, udtaler han.

41-årige Søren Duran Duus er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2009) og har arbejdet på nyhedsredaktioner på både regionale og landsdækkende medier i ind- og udland, heriblandt Estate Media og Finanswatch, oplyser Nordicals.