Nordicals Middelfart. Fra venstre: Morten Nielsen, Jens Mårtensen og Morten Rasmussen. Foto: PR.
Nordicals Middelfart. Fra venstre: Morten Nielsen, Jens Mårtensen og Morten Rasmussen. Foto: PR.

I dag åbner Nordicals dørene til en ny forretning på Jernbanegade 57 i Middelfart. Forretningen skal bidrage til en stærkere lokal repræsentation af kunder og samarbejdspartnere, skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Det er afgørende for Nordicals at være til stede lokalt, så vi kan servicere vores kunder bedst muligt. Middelfart har meget et aktivt erhvervsliv og flere af de største virksomheder på Fyn har base i Middelfart. Derudover er der en række dygtige og visionære ejendomsaktører i byen, som vi ønsker at repræsentere endnu bedre lokalt, udtaler Morten Nielsen, partner i Nordicals Odense.

Sideløbende med den stærke erhvervsaktivitet har Middelfart i en længere årrække oplevet en stabil befolkningstilvækst. Kommunen er gennem de seneste ti år samlet vokset med næsten 2.500 indbyggere, og tilvæksten har været tiltagende.

Ifølge Middelfart Kommunes egen befolkningsprognose stiger befolkningstallet fra 39.970 personer i 2023 til 43.319 i 2035. Foruden en stabil befolkningstilvækst er der flere markante byudviklingsprojekter i gang.

– Der er flere spændende byudviklingsprojekter i gang eller på vej i Middelfart. Senest vedtog byrådet i slutningen af 2023 en udviklingsplan for Trådværket (red. Trafikhavnsområdet i Middelfart) med en ambitiøs målsætning for bæredygtighed. Tæt ved Trådværket er der også spændende ambitioner for Falstersvejkvarteret. Det understreger den udvikling byen er i, og som vi ønsker at bidrage yderligere til, fortæller Morten Nielsen.

Med den nye forretning i Middelfart når Nordicals op på 25 af forretninger på tværs af landet, og det er helt i overensstemmelse med erhvervsmæglerkædens ambitioner, lyder det fra administrerende direktør for Nordicals, Erik Andresen.

– Udvidelsen understøtter vores position som Danmarks største partnerdrevne erhvervsmægler. En position som giver os en unik ramme for at tilbyde kunder og samarbejdspartnere den mest kvalificerede indsigt i den lokale udvikling – og her er den lokale tilstedeværelse afgørende, udtaler Erik Andresen.