Nordstern får ny direktør for Nybyg Øst

Michael Dahlager er ny direktør for Nybyg Øst i Nordstern, der fortsat fokuserer på vækst og udvikling af nybyggeri i Hovedstadsområdet.

Michael Dahlager tiltrådte 1. juni 2023 som direktør for Nybyg Øst i Nordstern. Han har mere end 25 års erfaring fra byggebranchen og kommer senest fra en stilling som projektdirektør i Aarsleff. Tidligere har han arbejdet mange år i NCC som blandt andet områdedirektør med ansvar for erhverv. Det skriver Nordstern i en pressemeddelelse.

Sammen med Nordsterns anden direktør for Nybyg Øst, Claus Møller, skal styre en ordrebog på 4,3 milliarder kroner.

– Det har været vigtigt at finde den helt rigtige kandidat til stillingen, som skal fortsætte Nordsterns vækst i Østdanmark. Michael har stor erfaring fra byggebranchen og har været ansvarlig for mange både store og komplekse projekter med høje entreprisesummer. Han har bevist, at han kan sit kram og bliver et stærkt kort for Nordstern, udtaler Torben Modvig, koncerndirektør i Nordstern.

I 2022 var 60 procent af Nordsterns nybyggeri af privatboliger og 52 procent af erhvervsbyggeri med udgangspunkt i Østdanmark. Med ansættelsen af Michael Dahlager styrker Nordstern det fortsatte fokus på vækst- og udviklingsmulighederne for nybyggeri i Hovedstadsområdet.

– Nordstern har vist, at de er dygtige til at drive forretning, har forståelse for markedet, kunderne og tør have hånden på kogepladen, når det gælder. Det er samtidig en arbejdsplads med dygtige mennesker, og det ser jeg meget frem til at blive en del af, siger Michael Dahlager.

I 2022 havde Nordstern samlet 828.000 kvadratmeter nybyggeri under opførelse fordelt på 474.000 kvadratmeter private boliger og 354.000 kvadratmeter erhverv inklusiv offentligt byggeri.