NREP går i gang med udlejning af lejligheder i Mjølnerparken.
NREP går i gang med udlejning af lejligheder i Mjølnerparken.

Mjølnerparken har tidligere været på den såkaldte ghettoliste, men da listen i december 2023 blev offentliggjort var det almene boligområde i grænselandet mellem Nordvestkvarteret og Nørrebro ikke længere at finde på listen.

I samarbejde med Industriens Pension og det almene boligselskab Bo-Vita er NREP i gang med at transformere boligområdet.

I 2021 indgik Bo-Vita således en købsaftale med NREP og Industriens Pension om karré to og tre. Ejendommene er blevet blevet gennemrenoveret inde og ude og har fået navnet Odingårdene.

Ifølge Estate Media er de første 30 lejligheder ud af de i alt 260 lejligheder nu klar til udlejning.

Læs også: Nu kan gammel tekstilfabrik på Nørrebro udvikles med nybyggeri

– Vi har glædet os rigtig meget til, at dette projekt nu bliver til virkelighed. Der er ingen tvivl om, at Mjølnerparken vil få et helt nyt liv, og det er vi glade for at bidrage til, siger Sofie Balslev-Olesen, som er landechef for Juli Living, der er NREPs danske udlejningsforretning, til Estate Media.

En lejlighed på 85 kvadratmeter udlejes for en 13.200 kroner om måneden indtil 2028, hvorefter prisen stiger til 15.700 kroner om måneden. Aktuelt er der 22 ledige lejligheder.

De resterende 230 lejligheder vil stå klar til udlejning i i løbet af 2024 og første halvår af 2025, skriver Estate Media.

Lejlighederne har mellem et og fem værelser, og målgruppen er alt fra studerende til enlige, par og familier.