Ny afdelingschef i WSP

Jens Bischoff er ny afdelingschef i Miljø Øst i WSP. Han kommer fra DGE, hvor han var regionschef og har før det været afdelingschef i Niras.

Jens Bischoff er ny afdelingschef i Miljø Øst i WSP. Han har før været ansat i WSP – for 13 år siden dengang det hed Orbicon og før det Hedeselskabet Miljø og Energi, og er altså nu kommet tilbage. Det skriver WSP i en pressemeddelelse.

– Der er selvfølgelig sket meget på de 13 år, men den gode stemning lægger jeg straks mærke til stadig er her. Jeg er også imponeret over, hvor mange ansigter jeg faktisk kender fra dengang, jeg var her sidst. Det er et tegn på, at det er et godt sted at være, og også én af grundende til, at jeg har fundet tilbage, udtaler Jens Bischoff.

Jens Bischoff kommer til at stå i spidsen for en afdeling, der primært servicerer det private marked med miljøydelser. Det er inden for jordhåndtering, miljø og indeklima, genanvendelse, arbejdsmiljø og blandt andet I-APV-systemet, skriver WSP.

Ud over sit job som afdelingschef er Jens Bischoff også sensor på DTU i Ballerup, hvorfra han selv er uddannet fra som bygning- og anlægsingeniør. Han er desuden med i uddannelsesudvalget for miljøteknolog-uddannelsen i Hillerød. Han er aktiv i spejderbevægelsen som gruppeleder og nyder i det hele taget udendørs aktiviteter som løb, kajak, klatring, mountainbike og vandring.

Jens Bischoff bor i Slangerup med sin kone. Han har fire børn, hvoraf de tre stadig er hjemmeboende.

Han kommer seneste fra DGE, hvor han var regionschef. Før det har han været afdelingschef i Niras.