Ny chef for Plan, By og Natur i Randers

Randers Kommune har netop ansat Randi Vuust Skall som ny chef for Plan, By og Natur. Hun kommer fra en lignende stilling i Skanderborg Kommune.

Som ny chef for Plan, By og Natur i Randers Kommune får Randi Vuust Skall ansvaret for blandt andet byudvikling og planlægning. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

– Vi får en stor kapacitet i Randi Vuust Skall. Randi kommer med stor erfaring i at arbejde på tværs af vores mange fagligheder i Udvikling, Miljø og Teknik, siger Jens Heslop, der er direktør for Udvikling, Miljø og Teknik.

Hun er derfor den helt rigtige til at stå i spidsen for en tæt koordineret myndighedsfunktion, som er det, vores borgere og erhvervsliv har brug for. Det er ikke mindst vigtigt i en tid, hvor der sker stor en stor udvikling i Randers kommune.

Randi Vuust Skall kommer fra en stilling som leder af Plan og Byudvikling i Skanderborg Kommune, og inden da var hun i 10 år ansat i Horsens Kommune, hvor hun blandt andet har været afdelingsleder for Plan og By og konstitueret som chef for Plan, Byg og Erhverv. Hun har desuden en fortid i henholdsvis kommunerne Vejen og Ikast-Brande samt i rådgiverbranchen.

LÆS OGSÅ: INGENIØRER PUSTER LIV I HISTORISK BYGNING MIDT I RANDERS

– Jeg glæder mig meget til at starte i Randers Kommune. Det er en kommune, hvor der sker rigtig meget, og det bliver spændende at være en del af det hold, der er med til at sætte rammerne for fremtidens Randers Kommune. Opgaven i at sikre, at byudvikling, mobilitet og natur går op i en højere enhed og derigennem skabe resultater ude i virkeligheden er både meget vigtig og virkelig spændende, udtaler Randi Vuust Skall.

– Og det får jeg god mulighed for at fokusere på sammen med politikere, kollegaer og samarbejdspartnere i kommunen.

Randi Vuust Skall er 43 år og bor i Horsens med sin mand og to børn. Hun er uddannet civilingeniør i Urban Design fra Aalborg Universitet i 2003 og har siden efteruddannet sig både i ledelse og inden for det planfaglige felt med blandt andet strategisk byledelse for fagchefer.