Ny chef til Center Plan, Byg og Vej i Rebild Kommune

Rebild Kommune har ansat en ny chef til Center Plan, Byg og Vej. Valget er faldet på Line Morsing Steenberg, der kommer fra en stilling som planchef i Silkeborg Kommune.

Line Morsing Steenberg har en mastergrad i urban design og har, siden hun afsluttede sin uddannelse, arbejdet med planlægning – både i private og offentlige organisationer. Hun er nu ansat som ny chef til Center Plan, Byg og Vej i Rebild Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

– Det er helt nødvendigt, at vi arbejder på tværs med et knivskarpt fokus på en åben og tidlig dialog samt stærke relationer mellem politikere og ledelse og mellem ledelse og medarbejdere. Og det samme gør sig naturligvis gældende i forhold til virksomheder, udviklere og borgere. På den måde får vi de bedste muligheder for at styrke udviklingen i en kommune i så stor vækst som Rebild Kommune, udtaler Line Morsing Steenberg

I sin seneste ansættelse har hun arbejdet med den samlede planstrategi for Silkeborg Kommune og været primus motor på kommunens byfornyelsesstrategi.

Direktør med ansvar for det tekniske område i Rebild Kommune, Jytte Gad Lauridsen, ser frem til samarbejdet:

– Med Line Morsing Steenberg har vi fundet en rigtig stærk spiller til lederholdet. Hun har gennem sine tidligere ansættelser vist, at hun har den politiske tæft og den evne til at kommunikere klart, der kræves for at fortsætte den gode udvikling i centret og i kommunen. Samtidig er jeg sikker på, at hun med sit strategiske overblik og nærværende ledelsesstil vil blive en værdsat samarbejdspartner for både medarbejdere, politikere og eksterne samarbejdspartnere, udtaler Jytte Gad Lauridsen.

Line Morsing Steenberg starter den 1. maj i år.

Stillingen blev ledig da Britta Bjerregård Pørksen i februar 2023 blev chef for Plan og Byggeri i Viborg Kommune.