Thomas Kotzebue-Kjær, direktør for Bygma Helsingør. Foto: PR.
Thomas Kotzebue-Kjær, direktør for Bygma Helsingør. Foto: PR.

Thomas Kotzebue-Kjær (45) er ny direktør for Bygma Helsingør. Han kommer til Bygma Helsingør med mange års erfaring fra byggebranchen. Han var handelselev i Carl F. i Hillerød og med sit uddannelsesbevis i hånden tog han på en længere dannelsesrejse i Asien, inden han vendte tilbage til byggebranchen, fremgår det af en pressemeddelelse fra Bygma.

Thomas Kotzebue-Kjær læste til markedsføringsøkonom og blev blandt andet igen ansat hos Carl F. hvor han efter nogle år blev afdelingsleder i virksomhedens afdeling i Hillerød, hvor det hele startede. Herefter tog karrieren fart. Thomas Kotzebue-Kjær bestred forskellige salgslederjob i branchen, inden han for fem år siden kom til Johannes Fog i Helsinge som salgschef, oplyser Bygma.

– Det er en stor drøm der nu går i opfyldelse, udtaler Thomas Kotzebue-Kjær i pressemeddelelsen, og påpeger, at forretningen er ikke større, end at han bliver en del af det hele.

Den nye direktør fortæller videre at han vil have stort fokus på lokal involvering.

– Vi vil skabe flere spændende arrangementer for vores mange lokale kunder, og i hverdagen handler det om, at vise kunderne at vi vil dem. Alle skal føle sig velkomne her hos os, udtaler han.

Thomas Kotzebue-Kjær ser især frem til at lære personalet at kende.

– Det er en udfordrende tid for hele branchen, hvor det er endnu mere vigtigt at alle løfter i flok og samarbejder om at løse de opgaver, der er. Det vil jeg gerne være garant for, udtaler han.

Privat er Thomas gift med Stephanie, som han har to børn på syv og ti år med. Han har sine rødder i Hillerød, hvor familien bor i dag. Det samme gør hans forældre og svigerforældre der hjælper med børnepasning, når hverdagen spidser til. Thomas Kotzebue-Kjær har tidligere spillet både tennis og fodbold. Begge dele er dog sat på stand-by og i dag er det primært sommerhuset i Liseleje, der trækker i fritiden.