Peter Sejling (til venstre) tiltræder som administrerende direktør for Outline Vinduer den 1. februar 2024, og samme dato tiltræder Jens Sørensen stillingen som seniorrådgiver hos Inwido. Foto: PR.
Peter Sejling (til venstre) tiltræder som administrerende direktør for Outline Vinduer den 1. februar 2024, og samme dato tiltræder Jens Sørensen stillingen som seniorrådgiver hos Inwido. Foto: PR.

Peter Sejling nu som administerende direktør for Outline Vinduer. Det skriver vinduesproducenten i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør Jens Sørensen har bestredet posten i præcis 14 år, men nu takker han af og indtager en ny position som seniorrådgiver hos Inwido.

I løbet af det seneste år har Peter Sejling været kommerciel direktør hos Outline Vinduer.

– Det seneste års tid har været en unik mulighed for at lære både virksomheden, kulturen og medarbejderne godt at kende. Samtidig har jeg haft et rigtig godt parløb med Jens, hvor der har været plads til at spørge ind til alverdens ting om, hvorfor og hvordan man har grebet forskellige processer an. Jens og jeg har kendt hinanden igennem flere år, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til, og med Jens’ store professionalisme har det været en fornøjelse at lære af ham, udtaler Peter Sejling.

Jens Sørensen er stolt af den virksomhed, han nu trygt overlader til Peter Sejling:

– Outline har formået at sætte et meget stort aftryk på hele logistikkæden i vinduesbranchen, hvor særligt vores hurtigleveringskoncept, der giver mulighed for levering på blot fire dage, har givet genlyd. Derudover er vi som virksomhed lykkedes med at omstille os, så vi lever op til de øgede enerikrav til vinduer. Det er dog primært medarbejdernes fortjeneste, at vi står så godt rustet, som vi gør i dag, udtaler Jens Sørensen.

Peter Sejling ser frem til at drive virksomheden godt videre i tæt samarbejde med medarbejderne og vil blandt andet skærpe fokus på den kommercielle anvendelse af Outlines produkter. Han mener blandt andet, at virksomheden har potentiale til at øge sin andel af projektmarkedet inden for eksempelvis etagebyggeri. Også eksportmarkedet er interessant, og her nævner han blandt andet England og Irland.