Ny Netto i Gellerup åbner i december. Foto: PR.
Ny Netto i Gellerup åbner i december. Foto: PR.

På Kirsten Holsts Gade i Gellerup i Aarhus er A. Enggaard er i fuld gang med byggeriet af et 3.900 kvadratmeter stort kontorbyggeri, der foruden kontorlejere skal huse en ny Netto-butik i stueetagen. I denne uge blev der fejret rejsegilde på byggeriet, oplyser den nordjyske entreprenør- og byudviklingsvirksomhed i en pressemeddelelse.

– Den nye Netto kommer til at bidrage positivt til Gellerup og er desuden et godt eksempel på bydelens store udvikling og potentiale. Vi er stolte over at være en del af udviklingen, og der skal lyde en stor tak til alle håndværkere for det gode arbejde og ikke mindst til Salling Group for et godt samarbejde, udtaler Jens Skinnebach, afdelingschef i A. Enggaard, i meddelelsen.

Kontorbyggeriet med den nye Netto er en del af det kommende Gellerup-område Helheden, der foruden kontorbyggerier også vil rumme boligkvarteret Abildhøj og Gellerup Friplejehjem, der skal drives af Danske Diakonhjem. Både Abildhøj og Gellerup Friplejehjem opføres og ejes af A. Enggaard og pensionskassen PKA.

– Vi ser meget frem til snart at kunne byde kunder velkommen til Netto i Gellerup, som bliver vores bud på fremtidens discountbutik, som derigennem kommer til at bidrage til områdets spændende udvikling, udtaler senior development manager i Salling Group, Klaus Bugge Andersen.

Netto-butikken slår dørene op til december, mens de godt 400 boliger i Abildhøj bliver klar i etaper. Første etape bestående af 80 lejligheder er klar til indflytning i foråret 2023.