Ny partner i EDC Poul Erik Bech i Stenløse

Teis Jonasson er optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech i Stenløse. Han kommer med 33 års erfaring fra mæglerbranchen.

Teis Jonasson vandt danmarksmesterskabet i herredouble i bordtennis i 1988 og har spillet flere prestigefyldte turneringer i både ind og udland.

Selvom elitesporten for længst er lagt på hylden, er vindermentaliteten og viljen til at forbedre sig det lang fra. Nu tropper den erfarne ejendomsmægler nemlig ud for EDC Poul Erik Bech i Stenløse.

Det skriver ejendomsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

– Jeg blev i første omgang kontaktet af EDC, hvor jeg kender Kenneth Sørensen fra mine mange år hos en anden mægler i Hvidovre. Jeg var et sted i min karriere, hvor der var et behov for noget nyt, og EDC tilbød en interessant og ny begyndelse i Stenløse, som jeg med mæglerbrillerne på betragter som et attraktivt område med stort potentiale, siger Teis Jonasson.

– Og så har jeg selv boet i byen i snart 30 år, så jeg er glad for skiftet og glæder mig til at komme ordentligt i gang. Når der først er kommet helt styr på de nye systemer, begiver vi os for alvor ud i kampen om at vækste og blive nummer ét i området.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

I EDC Poul Erik Bech Stenløse bliver Teis Jonasson en del af et hold, hvor han sammen med partnerne Anders Due Bentzen og Jessica Hansson skal hjælpe kunderne godt videre i den nordsjællandske by.

– Stenløse er en by i rivende udvikling, der er attraktiv for mange forskellige typer af købere. Lige nu flytter mange ud fra byerne for at stifte familie, og her kan Stenløse tilbyde flere kvadratmeter til en pris, der er til at hamle op med. Dertil er den korte transport til København og de mange naturskønne områder. På den måde minder Stenløse om det marked, jeg hidtil har været vant til, og det tror jeg, er en stor fordel i arbejdet, som jeg glæder mig til at skulle formidle.