Peter Basland er ny direktør for AAB

Danmarks største og ældste boligforening har ansat Peter Basland som administrerende direktør. Han tiltræder hos AAB den 11. april 2023.

Peter Basland, administrerende direktør. AAB. Foto: PR.
Peter Basland, administrerende direktør. AAB. Foto: PR.

Boligforeningen AAB oplyser i en pressemeddelelse, at Peter Basland tiltræder som administrerende direktør den 11. april 2023.

Peter Basland kommer med flere års topledererfaring blandt andet fra Norfors, hvor han senest har siddet som administrerende direktør, skriver AAB.

– Vi er i gang med en større udvikling og modernisering af vores organisation. Samtidig ønsker vi at fortsætte vores position som en af Danmarks største og mest markante bygherrer. Jeg er sikker på, at Peter med sin store erfaring med at forbedre og optimere organisationer vil være den rette til at styre Boligforeningen AAB, udtaler boligforeningens bestyrelsesformand Charles Thomassen.

AAB udlejer knap 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i hovedstadsområdet. Boligforeningen har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.

– Jeg er rigtig glad for den tillid som AAB’s bestyrelse har udvist mig. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med bestyrelsen, den daglige ledelse, den øvrige administration og alle interessenter omkring AAB – sammen skal vi opfylde AAB’s vision om at skabe smukke, sunde og miljørigtige boliger, der er til at betale, udtaler Peter Basland.