Rema 1000 har allerede en butik på Søndergade i Vinderup, men den fremadstormende dagligvarekæde har flytteplaner. Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer vil den norske discountkæde bygge en ny butik tæt på rundkørslen i udkanten af byen i retning mod Holstebro.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer havde Rema 1000 ellers tidligere planer om, at flytte over på den anden side af gaden, hvor der også var planer om at bygge lejligheder. Den plan er der dog ændret på.

– Det er en rigtig god løsning, hvor Rema nu bliver det første møde med Vinderup, når man kommer kørende fra Holstebro, siger Stephan Sørensen, der er udviklingsdirektør i Rema-kæden, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han forventer, at det vil tage fem måneder at bygge den nye butik, som skal stå klar til åbning i påsken 2024. Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer kommer den ny butik til at ligne de to Rema 1000-butikker i henholdsvis Mejrup og Halgård, der begge ligger i udkanten af Holstebro.

Rema 1000 i Danmark kom ud af 2021 med et overskud efter skat på 462 millioner kroner på baggrund af en omsætning på knap 18,9 milliarder kroner.

I december 2022 offentliggjorde den norske discountkæde købet af 114 af Aldi Danmarks 188 butikker.

Rema 1000 åbnede sine første to butikker i Danmark tilbage i 1994. I dag har discountkæden over 360 butikker på tværs af landet. Butikkerne drives efter en franchisemodel med lokale, selvstændige købmænd i spidsen.

Udviklingen af nye butikker foreståes af selskabet Rema Etablering, der er 100 procent ejet af Rema 1000 Danmark.