Samtlige 77 lejligheder i nybyggeri i Valby er udlejet

Godt halvanden måned før de kommende beboere kan gå i gang med at flytte ind, er samtlige lejligheder i boligprojekt i Valby udlejet.

Fordelt på fem etager samt en penthouseetage vil de første af i alt 77 nye lejligheder på Toftegaards Plads i Valby stå klar til indflytning den 2. april.

Samtlige lejligheder er allerede udlejet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra KFI, som står bag projektet med en karakteristisk afrunding af facaden ud mod Toftegaards Plads.

– Vi er meget stolte af allerede nu at kunne melde alt ”udsolgt”. Vi har selv siddet for bordenden i udviklingen af ejendommen og også selv stået for hele den praktiske del af udlejningen – lige fra udviklingen af hjemmesiden www.toftegaardsplads.dk til præsentation af boligerne og udfærdigelse af lejekontrakter. Vi kommer også selv til at stå for administration, drift og vedligehold af ejendommen, udtaler Terje List, der er administrerende direktør i KFI.

Læs også: Der skal bygges langt flere boliger i København

Lejlighederne er på 70-143 kvadratmeter og har to til fem værelser. Ejendommen byder derudover blandt andet på en gårdhave med sandkasse, bænkearrangementer med grillplads samt et fitnessrum for beboerne.

Den godt 10.000 kvadratmeter store ejendom ligger på hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads. Den er tegnet af Arkitema og opføres i totalentreprise af BGB.

Udover de 77 lejelejligheder indeholder bygningen en Meny-butik i stueplan, som åbner den 15. marts.

KFI har samtidig købt 11 erhvervslejemål i stueplan i to naboejendomme, hvor der blandt andet ligger en Rema 1000 og en Netto.

KFI ejer og administrerer 162 ejendomme med 391.000 kvadratmeter udlejningsareal og cirka 1.100 lejemål.