Selmer Gruppen får grønt lys til flere parcelhuse i Hedensted

Snart kan der bygges yderligere 60 parcelhuse i Fejring Enge i Hedensted, hvor Selmer Gruppen står bag udviklingen. Lokalplanen for næste etape er vedtaget.

Kommunalbestyrelsen i Hedensted vedtog den 26. oktober lokalplanen for den næste etape af det nye boligområde Fejring Enge i den østlige udkant af Hedensted.

– Lokalplanområdet giver mulighed for cirka 60 parceller til åben-lavt byggeri med en grundstørrelse på mellem 700 og 1.100 kvadratmeter med en bebyggelsesprocent på 30, sagde formand for Udvalget for Teknik & Miljø, Ove Kjærskov Nielsen (DF) på kommunalbestyrelsesmødet.

– Ellers så glæder jeg mig personligt over, at der ikke er lagt for mange begrænsninger ind i lokalplanen, hvad angår farver og konstruktioner. Det er altid rart og at foretrække, at de kommende husejere har det frie valg, sagde han videre.

Lokalplanområdet omfatter et areal på cirka 12,8 hektar. Området anvendes i dag som landbrugsareal, men er en del af en større rammelokalplan for boligområdet Fejring Enge beliggende øst for Constantiavej.

Området ejes af anpartsselskabet Constantia Hedensted, som har indehaver af Selmer Gruppen, Dennis Grünberger, i ejerkredsen.

Det er også Selmer Gruppen, der står bag første etape af udviklingsområdet. Den etape er ved at blive byggemodnet og de fleste åben-lav grunde er allerede solgt.

Ifølge Hedensted Kommune er der fortsat stor efterspørgsel på åben-lav grunde i Hedensted, hvilket var grunden til, at arbejdet med en byggeretsgivende lokalplan for anden etape blev sat i gang.