Specktrum åbner fysisk butik på Strøget i Aarhus

Søstrene Kristina Laura og Anne Augusta Damgaard Laursen, står bag Specktrum, som nu åbner en fysisk butik på Strøget i Aarhus.

Selvom nogle lokaler står tomme på Strøget i Aarhus, er der stadig interesse efter butikker.

Det beviser den den nyeste lejeaftale på Søndergade 68 beviser, lyder det i en pressemeddelelse fra Colliers.

Trine Freno Muurholm, Senior Certified Commercial Real Estate Advisor hos Colliers, har rådgivet i forbindelse med udlejningen af ejendommens stueetage og førstesal, der rummer både butik og kontor på næsten 700 kvadratmeter i alt.

Lejeren er Specktrum, der dermed åbner sin første fysiske butik. Specktrum står bag moderne og minimalistisk boliginteriør, som blandt andet forhandles i Salling.

Specktrum blev i 2021 grundlagt af Kristina Laura Damgaard Laursen og Anne Augusta Damgaard Laursen. Indtil nu har de to søstre primært opereret online.

Åbningen af deres nye butik markerer en ny udvikling for både virksomheden og strøget i Aarhus.

– Vores nye butik er designet til at være et kreativt frirum, hvor man kan komme og opleve vores designfilosofi i praksis. Med butikken ønsker vi at give vores kunder mulighed for at udforske og blive inspireret af vores designunivers. Vi ønsker at sætte rammerne for de gode oplevelser med spændende events og kundearrangementer i kalenderen, hvor vi både præsenterer vores kollektioner og tilbyder eksklusive shoppingoplevelser, udtaler Kristina Laura Damgaard Laursen.

Udlejningen understøtter ifølge Trine Freno Muurholm, at interessen for butikslejemål i Aarhus fortsat er til stede. Specktrums indtog på Strøget indikerer, at nye og spændende koncepter stadig ser muligheder og potentiale i at etablere sig i hjertet af Aarhus.

– Tomgangen på Strøget bliver ofte fremhævet i medierne, så når en ny butik nu åbner, er det en vigtig nyhed at sprede. Derudover vil Specktrum blive et stort bidrag til Strøget i Aarhus, da det er en butik, vi ikke har set før i byen, fortæller Trine Freno Muurholm.