Stark Odder henter ny direktør i Dagrofa

Claus Jæger Nørbjerg bliver ny trælastdirektør for byggecenterkæden Starks forretning i Odder. Han kommer fra en stilling som direktør i Dagrofa.

Direktør Claus Jæger Nørbjerg, Stark Odder. Foto: PR.
Direktør Claus Jæger Nørbjerg, Stark Odder. Foto: PR.

Stark Odder får ny direktør. Tidligere har Claus Jæger Nørbjerg haft forskellige lederstillinger i Sanistål og Carl F, der som grossist handler direkte med håndværkere og industri. Senest kommer han dog fra en stilling som direktør i Dagrofa Food Service, oplyser Stark i en pressemeddelelse.

Af den fremgår det videre, at Claus Jæger Nørbjerg har været bosat i Odder gennem de seneste 22 år, og han har også arbejdet som souschef i den lokale Kvickly.

“Ud over mange års erfaring med ledelse har Claus Jæger Nørbjerg en stor passion for salg og salgsledelse samt at skabe gode relationer med både kunder og medarbejdere. Hans primære opgave bliver da også at lære både de lokale håndværkere og sine nye kollegaer at kende”, skriver Stark.

LÆS OGSÅ: STARK RUNDER OMSÆTNING PÅ 10 MILLIARDER

“Målet er at fortsætte den positive udvikling i Stark Odder med fokus på kompetent rådgivning og service af både professionelle og private kunder, samt yderligere udvikling og motivation af forretningens erfarne medarbejdere”, skriver Stark videre.

Claus Jæger Nørbjerg har første arbejdsdag i Stark Odder fredag den 1. september.

Privat er Stark Odders nye trælastdirektør 48 år og gift med Anette. De har sammen tre børn, hvoraf de to fortsat bor hjemme. Fritiden bruges gerne på løb, badminton og jagt.