Syv boligejendomme i Storkøbenhavn solgt for trecifret millionbeløb

Nordicals har netop formidlet en portefølje med syv klassiske boligudlejningsejendomme i København til et trecifret millionbeløb.

En boligudlejningsportefølje bestående af klassiske rødstensejendomme i København og Storkøbenhavn netop har skiftet hænder i en trecifret millionhandel.

Det oplyser Nordicals i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om i alt syv OMK-ejendomme, hvoraf fire ligger på Vesterbro, én på Nørrebro, én i Valby og én i Rødovre. Boligudlejningsejendommene har et samlet etageareal på knap 5.700 kvadratmeter og består af 80 enheder, hvoraf langt hovedparten er boliger.

Nordicals København har formidlet selskabshandlen, hvor en dansk privatinvestor har  overtaget porteføljen fra et dansk familieejet selskab, som har opkøbt ejendommene over mange år.

Læs også: Kontor- og uddannelsesbygning på Frederiksberg er solgt

Efter en kort due diligence, hvor de forskellige betingelser i handlen faldt på plads, slog den nye investor til.

– Selvom markedet har været præget af færre transaktioner, har vi formidlet salget af denne portefølje med OMK-ejendomme i København. Porteføljen repræsenterer den klassiske boligudlejningsejendom, hvor vi nu ser en større interesse og velvillighed hos købersegmentet, udtaler Phillip Adler, der har formidlet salget og er associeret partner i Nordicals København.

Porteføljen med en trecifret millionværdi blev solgt “off-market”, skriver Nordicals.

Ifølge virksomhedsregistret er det Mads Ulrich, der køber porteføljen af Bjarne Barndorph Bendtsen.