CapMan køber Porcelænshaven af Corem

CapMan Social Real Estate Fund køber Porcelænshaven på Frederiksberg af Corem Property Group. Ejendommen er fuldt udlejet til CBS.

En markant ejendomshandel på Frederiksberg er faldet på plads.

CapMan Social Real Estate Fund har købt den kombinerede kontor- og uddannelsesbygning Porcelænshaven af svenske Corem Property Group.

Det skriver det finske selskab i en pressemeddelelse.

Ejendommen blev oprindeligt opført som porcelænsfabrik i 1982, men i dag rummer den 19.300 kvadratmeter kontor- og uddannelseslokaler samt en parkeringskælder med plads til 325 biler.

Den er fuldt udlejet til Copenhagen Business School (CBS) og har været en del af skolens campus siden 2005. Købet markerer den anden investering for CMSRE-fonden.

Læs også: Investorer vil erstatte bevaringsværdige bygninger på Frederiksberg med bofællesskab

– Porcelænshaven er en særlig ejendom med en unik beliggenhed og repræsenterer derfor den type ejendom, vi søger til denne fond. Vi ser frem til at udvikle ejendommen til at understøtte behovene hos de studerende, lærerne og personalet på CBS, udtaler Peter Gill, partner og landechef for CapMan Real Estate Denmark.

Den nyetablerede fond vil have en investeringskapacitet på omkring 7,5 milliarder kroner og sigter mod investeringer i ejendomme til offentlige formål på tværs af flere sektorer i Sverige, Finland, Danmark og Norge.

Ifølge Estate Media er der tale om en handel til 590 millioner kroner, mens Fastighetsnytt skriver, at Corem – dengang Klövern – i 2017 købte ejendommen for 620 millioner kroner.

Corem er i forbindelse med handlen blevet rådgivet af CBRE, Kromann Reumert og Breinholt Consulting.