Administrerende direktør Maria Beyer Skydt, Tegnestuen Mejeriet. Foto: PR.
Administrerende direktør Maria Beyer Skydt, Tegnestuen Mejeriet. Foto: PR.

Tegnestuen Mejeriet har ansat Maria Beyer Skydt som administrerende direktør. Hun tiltræder den 5. august 2024.

Det oplyser arkitektvirksomheden med afdelinger i Kolding, København og Haderslev i en pressemeddelelse.

– Jeg ser frem til at styrke identiteten og den arkitektoniske retning med stor respekt for tegnestuens fantastiske kultur og gode omdømme, udtaler Maria Beyer Skydt.

– Min vision er at bygge videre på tegnestuens ambitioner om at skabe bæredygtige løsninger, der reducerer byggeriets klimabelastning og øger biodiversiteten i vores byer gennem styrkelse af tegnestuens dybtfunderede værdier om ordentlighed, nøjsomhed og kvalitet. Jeg tror på, at den årelange erfaring med restaurering og udvikling af kulturarv bliver en grundpille for innovative løsninger for fremtidens byggeri, som i høj grad bliver gentænkning af allerede bygget kvadratmetre.

Maria Beyer Skydt har en kandidatuddannelse i Arkitektur & Design fra Aalborg Universitet og en diplomuddannelse i ledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør.

Hun kommer fra en stilling som kommerciel direktør i xbuild – og har tidligere blandt andet været markedschef hos Henning Larsen og Bjarke Ingels Group samt forretningsudviklingsdirektør i Lendager Group.

– Maria har en profil, der rummer konkret ledelseserfaring, med flere års erfaring fra flere ledende arkitektvirksomheder. Hun har været ansvarlig for forretningsudvikling i nogle af Danmarks største tegnestuer, understreger Torben Jensen Lorentzen, partner og bestyrelsesformand i Tegnestuen Mejeriet.

Tegnestuen Mejeriets nuværende direktør, Søren Nielsen, fortsætter som tegnestuechef – og partner.

Virksomheden havde i 2022/23 en omsætning på 19,8 millioner kroner, mens resultatet før skat lød på 939.000 kroner og efter skat på 726.000 kroner. Tegnestuen Mejeriet har 22 ansatte.