Tysk investor køber 36 sommerhuse på Rømø.
Tysk investor køber 36 sommerhuse på Rømø.

Robert C. Spies Nordics har formidlet i alt 36 sommerhuse i Kongsmark på Rømø til en tysk investor med base i Hannover. Det skriver den tyske ejendomsrådgiver med en dansk afdeling i en pressemeddelelse.

Den samlede investeringssum er på et tocifret millionbeløb, og ferieboligerne forventes at stå færdige i sommeren 2023. Sælger er en dansk projektudvikler, oplyses det.

Projektet på Rømø består af 36 nybyggede feriehuse med et areal på 80 kvadratmeter. De er sydvestligt placeret og har ferieoptimerede grundplaner med helt op til otte sengepladser. Ferieboligerne er desuden udstyret med blandt andet køkken og et spabad, og der er mulighed for parkering ved hver enkelt bolig. Strand, indkøbsmuligheder, sports- og legepladser er alle at finde i gåafstand, lyder det fra Robert C. Spies Nordics.

Robert C. Spies Nordics har fra start af fulgt projektudviklingen på Rømø som ny turistdestination.

– Vi er nu begyndt at sælge de enkelte feriehuse, også til tyske kunder, siger Christoph-A. Böhme, Head of Investment Nordics hos Robert C. Spies Nordics.

Ifølge Robert C. Spies Nordics har flere flere tyske virksomheder fået øjnene op for investeringspotentialet i projektudvikling i Danmark. Tyske turister tiltrækkes da også i stigende grad på grund af både de let tilgængelige naturoplevelser og den sportslige livsstil, lyder det fra den tyske ejendomsrådgiver.

Robert C. Spies Nordics rådgiver og formidler ikke kun i forbindelse med Rømø, men i øjeblikket også i forbindelse med andre turismeprojekter på den danske vestkyst samt på Møn og Lolland.