Lokale investorer køber campingplads i Tønder

Lokale investorer køber gennem nystiftet selskab campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet i Tønder for 2 millioner kroner.

Den 27. februar blev der indgået købsaftale mellem Tønder Kommune og Tønder Byferie.

Det nystiftede aktieselskab overtager den 1. april campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet i Tønder.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

– Jeg er utrolig glad for, at campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet videreføres af lokale initiativrige investorer, og at stedet vil blive udviklet til gavn for Tønder by, Tønderhallerne og hele kommunen, udtaler Tønder Kommunes borgmester Jørgen Popp Petersen (S).

Tønder Byferie overtager bygningerne og arealerne, der ligger i tilknytning til Tønderhallerne, for 2 millioner kroner.

Tønder Byferie er et nystiftet selskab, og bag står en række lokale investorer. Direktør for selskabet er Thorsten Kammer Simonsen, mens Bo Kjelkvist er formand for bestyrelsen.

Læs også: Stor campingplads er sat til salg

– Vi ser frem til i samarbejde med Fonden Tønderhallerne at udvikle stedet over de kommende år. Med den fantastiske beliggenhed ved Tønderhallerne og tæt på Tønder by, så jeg er sikker på, at det også fremover vil være et stort aktiv for byen og kommunen, udtaler Thorsten Simonsen.

I forbindelse med handlen forpligter Tønder Byferie sig til at investere i campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet.

Helt konkret lyder kontrakten på, at køberne over de næste otte år skal investere mindst 8 millioner kroner i forbedringer af ejendommene og arealerne.

Handlen er desuden betinget af, at Tønder Byferie indgår en samarbejdsaftale med Fonden Tønderhallerne, som i praksis betyder, at Fonden Tønderhallerne skal stå for selve driften af både campingplads, autocamperplads og vandrehjem.